Valencia Stad

Valencia is lang een verborgen schat aan de Middellandse Zee geweest, maar wordt onder de Nederlanders steeds populairder. Valencia is een compacte stad met 800.000 inwoners en heeft een prachtige architectonische mix van oud en modern. Valencia is een veel goedkopere en minder toeristische versie van Barcelona met het extra voordeel van beter weer en het is ook nog eens de groenste stad in Zuid-Europa. Dit komt door de overstroming van de Turia in 1957 waardoor deze omgelegd is en de stad er een stadspark bij heeft gekregen dat kilometers lang is.

In de stad vind je een smeltkroes van stijlen. De oude vissershuisjes in Cabanyal, de ultramoderne flats met uitzicht op de stad van kunst en wetenschappen en de prachtige gevels van de oude binnenstad van el Carmen, Exaimple en Ruzafa geven een mooie mix van keuzes als je op zoek bent naar appartementen te koop in Valencia. Appartementen die te koop staan in Valencia zijn er van betaalbaar tot flink aan prijs. Er is voldoende keuze.

Valencianen houden van vuurwerk en Valencia is daarom blijkbaar ook de luidruchtigste stad van Europa en prijst zich gelukkig met die status. Houd dit in gedachten als je een appartement in Valencia koopt. Je kan dol zijn op je huis in de stad Valencia, maar als deze boven een Fallas vereniging ligt, zal je in maart hoogstwaarschijnlijk de stad willen verlaten door het feestgedruis, wat gepaard gaat met heel veel vuurwerk.

Beschikbare huizen : 31