Over Valencia-Property.nl
Valencia-Property.nl is de Nederlandse tak van het moederbedrijf Valencia Property, dat al bijna 25 jaar ervaring heeft als makelaar in Valencia.

We kennen de markt door en door en we kennen Valencia door en door. Vraag ons iets over de woningmarkt in Valencia en we kunnen je waarschijnlijk een weloverwogen antwoord geven. Nog belangrijker is dat als we het niet weten we niet bluffen en we altijd iemand kennen die de vraag wel KAN beantwoorden. Advocaten, architecten, bouwers, schilders, elektricins, loodgieters, belastingadviseurs, tuinmannen, zwembadonderhoudsmensen... eigenlijk alles wat je maar wenst, wij kennen mensen die het kunnen en het goed doen. O

In de afgelopen jaren heeft Valencia Property duizenden mensen geholpen bij het vinden van hun perfecte huis in en rond Valencia en zelfs in andere delen van Spanje. Zelfs als we een woning niet hebben kunnen vinden, hebben onze klanten onze hulp door de jaren heen van onschatbare waarde gevonden. Wat we doen is het volgende:

We luisteren naar je wensen. We doorzoeken de hele markt om het aanbod te vinden dat aan jouw wensen voldoet, en dat is meer dan wat je hier op de site ziet en we nemen je aan de hand door het gehele aankoopproces en daarna.

Wat belangrijk is en waar we voor staan, is een zeer persoonlijke, vriendelijke en informele service. Je zult ons nooit in pak zien en we zijn helemaal niet zakelijk in de manier waarop we met mensen omgaan. Als je persoonlijk contact wilt en iemand die echt met je samenwerkt, dan zul je geen betere partij als die van ons vinden. Maar bovenal zijn we uiterst professioneel omdat we weten wat we doen. Twintig jaar ervaring in de vastgoedmarkt van Valencia betekent dat er bijna nooit iets is dat ons verrast.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op en laat ons weten wat we voor je kunnen doen.

Marije, Graham en de rest van het VP-team.