Valencia Strand

We moeten onderscheid maken tussen het strandgebied van Valencia en het stadscentrum zelf. Het strandgebied betreft niet alleen Cabanyal en Malvarrosa, maar ook Nazaret bij de haven, El Grau bij de jachthaven, het strand van Alboraya, Patacona en Port Saplaya, dat ook bij Alboraya hoort.

Het strand van Valencia is een 4 km lange brede zandvlakte met een promenade met palmbomen waar je heerlijk van de ene kant naar de andere kunt lopen, beginnend bij de jachthaven en eindigend aan het eind van de Patacona in Alboraya, zonder het strandgebied te verlaten. Er zijn veel plekken voor watersporten, strand spelletjes zoals voetbal en volleybal en in de zomer worden er strandbars opgezet zodat je lekker kan genieten van hapjes en drankjes op het strand. Het strand van Valencia raakt nooit overvol omdat het enorm groot is en de kwaliteit van het water uitstekend is voor een stadsstrand.

Huizen te koop in de buurt van het strand van Valencia zijn heel verschillend, van huizen in oude stijl met betegelde gevels in Cabanyal, tot betaalbare appartementen in Malvarrosa tot nieuwbouwappartementen in Alboraya met gemeenschappelijke ruimten zoals zwembaden, sportscholen en tennisbanen.

Beschikbare huizen : 9

€ 250.000

  • 3
  • 2

No Nonsense Nestje

IN PRIJS GEDAALD
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT

€ 370.000

  • 2
  • 2

Modern strandappartement