Alcossebre

Alcossebre ligt in de regio Castellón, ongeveer een uur en een kwartier naar het noorden vanuit Valencia. Het is een badplaats waar rijke Valencianen in de zomer naartoe trekken, maar het heeft ook in de winter ongeveer 7000 inwoners. Het dorp wordt niet volledig overgenomen door bebouwing en heeft daardoor een ongerepte uitstraling.

Alcossebre heeft tien kilometer kustlijn met vijf zandstranden van hoge kwaliteit en een uitstekende selectie cafés, bars en restaurants. De huizen in Alcossebre variëren van appartementen in laagbouwblokken tot grote villa's op de heuvel met uitzicht over de stad. Het is een geweldige plek om er even tussenuit te gaan en te genieten van een prachtig uitzicht op de kustlijn, vergelijkbaar met de Costa Brava met zijn ruige rotsen. Alcossebre

Het is anderhalf uur met de trein vanuit Valencia naar het nabijgelegen station van Alcala de Chisvert waar je een taxi of bus neemt.

We apologize if you are not seeing any properties listed for Alcossebre. However, we are here to help you find your dream home.

Please do not hesitate to contact us for more information about available properties in Alcossebre, or other locations similar to Alcossebre.

Our team of experts is ready to assist you in your search and provide you with the best options that meet your needs.

You can reach us through our contact form below.