Alcossebre

Alcossebre ligt in de regio Castellón, ongeveer een uur en een kwartier naar het noorden vanuit Valencia. Het is een badplaats waar rijke Valencianen in de zomer naartoe trekken, maar het heeft ook in de winter ongeveer 7000 inwoners. Het dorp wordt niet volledig overgenomen door bebouwing en heeft daardoor een ongerepte uitstraling.

Alcossebre heeft tien kilometer kustlijn met vijf zandstranden van hoge kwaliteit en een uitstekende selectie cafés, bars en restaurants. De huizen in Alcossebre variëren van appartementen in laagbouwblokken tot grote villa's op de heuvel met uitzicht over de stad. Het is een geweldige plek om er even tussenuit te gaan en te genieten van een prachtig uitzicht op de kustlijn, vergelijkbaar met de Costa Brava met zijn ruige rotsen. Alcossebre

Het is anderhalf uur met de trein vanuit Valencia naar het nabijgelegen station van Alcala de Chisvert waar je een taxi of bus neemt.

Het spijt ons als je geen huizen ziet voor Alcossebre. We zijn er echter om je te helpen bij het vinden van je droomhuis.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over beschikbare woningen in Alcossebre, of andere locaties die vergelijkbaar zijn met Alcossebre.

Ons team staat klaar om je te helpen bij je zoektocht en je de beste huizen te zoeken die aan jouw wensen voldoen.

Je kunt ons bereiken via ons contactformulier hieronder