Referenties

Deze pagina laat je de reacties zien van mensen die onlangs of in het verleden via Valencia Property hebben gekocht. Hopelijk geeft het je een idee van de moeite die we doen om onze klanten te helpen.
Testimonials

Van Steve/David

We besloten te kopen bij Valencia Property omdat we vonden dat de website up-to-date en informatief was en een goed aanbod van onroerend goed had, in veel gebieden die ons aanspraken.

Na het eerste contact met Graham, vonden we hem een duidelijk in zijn communicatie, iemand die onze e-mails snel beantwoordde en duidelijkheid biedt. We gaven Graham een lijst met wensen en spraken een datum af om elkaar te ontmoeten. We bekeken vijf huizen en kochten de eerste die we zagen, wat Graham's zijn wildcard was! Na onze koop vonden we Graham positief, betrouwbaar met een goed netwerk van vrienden en contacten, die allemaal even behulpzaam zijn geweest.

Graham is sindsdien een goede bron van lokale en nationale informatie met zijn YouTube-, Twitter- en Facebookaccounts.

We zouden Valencia Property van harte aanbevelen en opnieuw met hen kopen.

Van David/Tricia

We hebben nu enige tijd besteed aan het doornemen van de verschillende informatie en bronnen die jullie hebben verstrekt. De informatie is van onschatbare waarde en jullie bereidheid om onbevooroordeeld commentaar en advies te geven is een verademing. Zo goed geïnformeerd zijn nog voordat we voet in Spanje zetten om een huis te zoeken, geeft ons zo'n voordeel. Heel erg bedankt voor dit en al jullie hulp tot nu toe. We hopen ooit onze ervaringen te kunnen toevoegen aan jullie portfolio van kennis.

Bedankt voor de tijd die jullie ons gaven tijdens ons bezoek. Het bekijken van zoveel verschillende plaatsen helpt ons echt om ons te oriënteren, waar en wat ons nieuwe leven en thuis zal worden. Het is bijna onmogelijk om het vertrouwen te kwantificeren dat je ons hebt gegeven om naar Spanje te verhuizen. De ervaring tot nu toe is zo anders dan in Engeland dat we kunnen zien hoeveel je geeft om wat je doet. Je verdient al het succes dat je kunt krijgen, want de hulp die je biedt is fantastisch. We zullen weer contact opnemen.

Graham, derde termijn. Zoals je weet zijn we nu eigenaar van een prachtig dorpshuis en we kijken er zo naar uit om naar Spanje te verhuizen. Ik ben er 100% van overtuigd dat het probleemloze proces, dat uiteindelijk veel eenvoudiger en goedkoper was dan in Engeland, vooral te danken was aan je website en alle mensen aan wie je ons hebt voorgesteld. Potentiële klanten wil ik laten weten dat ze bij jou moeten zijn als ze in en rond Valencia willen kopen. Ik deel graag mijn ervaringen met iedereen die daar volgens jou baat bij heeft en ik geef je graag een referentie als je denkt dat dat zou helpen.