Albaida

Albaida is een stadje in het binnenland van Valencia, op ongeveer een uur rijden van Valencia en Alicante. Het heeft een mooi middeleeuws centrum en ongeveer 6300 inwoners. Het oude centrum maakt deel uit van de ommuurde stad en omringt een mooie kerk en het centrale plein met het stadhuis dat uitkijkt op een heleboel cafés en restaurants. Het stadje ligt in het hart van de Valle de Albaida, bekend om zijn witte aarde en landbouwgrond.

Het stadje heeft supermarkten, winkels, een treinstation en ligt op een strategisch punt met fietsroutes, toeristische gebieden en agrarische en traditionele industrieën. Net buiten de stad ligt een rallybaan voor karten en motorcross waar jaarlijks vele evenementen worden georganiseerd die toerisme naar de stad brengen.

We apologize if you are not seeing any properties listed for Albaida. However, we are here to help you find your dream home.

Please do not hesitate to contact us for more information about available properties in Albaida, or other locations similar to Albaida.

Our team of experts is ready to assist you in your search and provide you with the best options that meet your needs.

You can reach us through our contact form below.