Briljante, beter dan nieuw villa

Prijs : 990.000€   : 4   : 2   : 320 m2

Referentie : 2188 - Geplaatst : april, 2024

Propiedad en español Versión en español

Vaste lezers zullen weten dat we mensen proberen af te houden van nieuwbouw. Dit alles vanuit onze ervaring als aankoopmakelaar hier in Valencia (25 jaar deze zomer!). We kennen de veel voorkomende problemen. Vertragingen in de oplevering, niet nagekomen afspraken, wonen op een bouwterrein zelfs nadat je huis klaar is. Dus, wat dacht je dan van een bijna-nieuwbouw? Dit huis is afgebouwd in 2021 en alle frustraties en problemen zijn allang opgelost (en dit is het belangrijkste) door iemand anders dan jij.

Langzaamaan beginnen mensen in Valencia zich te realiseren dat de zon niet je vijand is, en het is leuk om te zien dat sommige huizen eindelijk de geweldige kwaliteit van het licht dat we hier hebben beginnen te op te nemen in de bouw. Overal grote ramen, gericht op de zon in de ochtend en de avond, en grote terrassen bij de slaapkamers op de bovenverdieping om optimaal te genieten van het uitzicht over de vallei van de rivier de Turia. Topmaterialen ook, en ondanks het minimalistische uiterlijk op het eerste gezicht, zit het huis binnen vol warme houten oppervlakken en een vleugje natuursteen buiten, waardoor het een veel huiselijker soort huis is dan sommige van de steriele witte dozen die je hier en daar ziet.

In feite zou je het pad langs de rivier helemaal naar de stad kunnen volgen, de riviervallei ligt op slechts een paar minuten lopen van dit huis. Maar omdat je ook maar 200 meter van de rand van het dorp Ribbaroja bent, kun je vanaf daar ook gewoon de metro nemen die je helemaal naar de stad brengt, met gemakkelijke overstapmogelijkheden naar het vliegveld en het strand.

Topkwaliteit, beter dan nieuw, op een geweldige locatie. Wij vinden dit een geweldig huis, briljant, in beide betekenissen van het woord.

Vul het formulier in voor meer informatie

Alle velden zijn verplicht

Vul hier de verificatie code in 4903

Kenmerken van deze woning

Air Conditioning

Verwarming

Terras

Prive zwembad

Tuin

Ingebouwde kasten

Kabel internet

Bergzicht

Dubbel glas

Barbecue plaats

Landelijk uitzicht

Dichtbij rivier

Loopafstand van het centrum

Goed balkon

Soortgelijke eigenschappen

€ 890,000

  • 4
  • 2

Groot luxe huis in Rocafort

Gelegen in nearby Rocafort

€ 925,000

  • 4
  • 3

Terug aan het werk

Gelegen in Ribaroja

€ 890,000

  • 3
  • 3

Now Thats What I Call A Money Shot

Gelegen in nearby Betera